Wie ben ik?

Tijdens mijn HBO-opleiding Personeel & Arbeid te Breda maakte ik kennis met het HR vakgebied. Ik was direct verkocht.

Na mijn studie deed ik ervaring op als Personeelsadviseur, HR manager en HR directeur met verantwoordelijkheden binnen kleinere (< 50 medewerkers) en grotere (> 500 medewerkers) organisaties in, voornamelijk, de maakindustrie. Door mijn uitgebreide HR-ervaring, heb ik mij ontwikkeld tot een gerespecteerd gesprekspartner op alle niveaus in een organisatie. Mijn ervaring heb ik in de loop der jaren aangevuld met gerichte aanvullende opleidingen en cursussen op HR gebied.

In 2014 heb ik besloten Duyndam HR Consultancy & Coaching op te richten. Met veel passie en plezier zet ik mij in om (familie)bedrijven in o.a. het MKB naar een hoger plan te tillen.

Sinds begin 2016 ben ik gekwalificeerd Lumina Learning-practitioner. Middels inspirerende interventies creëert Lumina Learning meer betrokkenheid bij uw medewerkers en gemotiveerde teams. Voor meer informatie klik hier.

Heeft u binnen uw organisatie de wens om een structuur en/of cultuurverandering door te voeren of wenst uw een afdeling HR op te zetten of te professionaliseren, dan bent u aan het juiste adres. Ook bedrijven die tegen een specifiek HR- of organisatievraagstuk aanlopen nodig ik graag uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Groet, Caspar Duyndam

Klik hier voor de contactgegevens.