header_lumina_learning
Wat is Lumina Learning?

Lumina Learning maakt innovatieve psychometrische instrumenten en kwalificeert en onderhoudt een wereldwijd netwerk van practitioners, die gespecialiseerd zijn in organisatieverandering en duurzame ontwikkeling. Wij onderschrijven een humanistische benadering van mensen waarbij we mensen zien als “human beings” liever dan “human doings”.

Lumina Learning practitioners kunnen organisaties helpen hun performance te verbeteren door de transformatie van hun medewerkers. We zijn zeer gepassioneerd over het verbeteren van persoonlijke effectiviteit door de hele organisatie heen.

Ons enige doel is om onze klanten de sleutel tot succes in handen te geven door hen relevante inzichten, kennis en praktische instrumenten aan te reiken.

Onze inspirerende interventies creëren meer betrokkenheid bij uw medewerkers en een gemotiveerd team werkt voor twee! Met behulp van Lumina Learning kunt u:

  • Het potentieel aan transformationeel leiderschap aanboren
  • Uw kader beter managen en high performing teams creëren
  • De productiviteit en persoonlijke effectiviteit van elke medewerker wezenlijk verbeteren, met daaraan gekoppeld betere resultaten voor afdelingen, (verkoop)teams en omzet
  • Medewerkers met talent en potentieel werven en behouden

Kortom wij streven naar duurzame verbetering van de prestaties en winstgevendheid van uw organisatie door praktische interventies met als speerpunt de persoonlijke ontwikkeling van al uw mensen.

Lumina Learning introductie video: